Bewaken van veerkracht op je werk?

Positief Gezond Werken steunt jou daarin.

Positief Gezond Werken

Heb je te maken met gezondheidsklachten en merk je dat het vele zitten tijdens je werk het er niet beter op maakt? Wie weet ben je meer thuis gaan werken in de periode van Covid-19 en werk je regelmatig aan de keukentafel? Je moet en wilt wél goed werk afleveren, maar merkt dat onze veranderende maatschappij hoge eisen aan je stelt; de balans vinden tussen werk en privé is vaak lastig.

Wanneer je jouw vitaliteit en inzetbaarheid wilt bewaken, heb je wellicht behoefte aan het meekijken op je werkplek, meedenken in oplossingen en praktische handvatten. Daarna natuurlijk ook de ondersteuning om daadwerkelijk iets te veranderen.

Iemand die met je meedenkt?

Een afspraak is zo gemaakt!

Hoe bereik je die veerkracht op je werk?

Door eerst eens samen te kijken naar de werkomstandigheden waar je mee te maken hebt. Met het spinnenweb van Positieve Gezondheid ga je alle aspecten van je gezondheid langs:

fysiek-mentaal-zingeving-kwaliteit van leven-meedoen-dagelijks leven

We kijken naar de wisselwerking met je werk. Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is en wat je zou willen veranderen. Wat zou je zelf kunnen doen en waar heb je coaching bij nodig? Doel is dat jij weer iets terugvindt van de veerkracht en passie waarmee je dit werk ooit begonnen bent.

Deze mensen gingen je voor

Werkwijze en tarieven

De veerkracht benadering van Positief Gezond Leven start met een kennismaking, waarbij een vervolgafspraak gemaakt wordt op je werkplek. Een observatie “hoe zit je, wat doe je concreet” van soms maar 10 minuten zegt vaak meer dan 1000 woorden. De inzichten die je krijgt vanuit het spinnenweb geven richting aan de coaching die volgt. Positief Gezond Leven werkt regelmatig in opdracht van werkgever of Arbodienst. Soms wanneer er al werk gerelateerde klachten zijn, vaak ook in het kader van preventie of amplitie, waarbij veerkracht een grote rol speelt. De kosten worden opgenomen in een op maat gemaakt voorstel en in veel gevallen door de werkgever vergoed.