Omgaan met gezondheidsuitdagingen?

Je bent op je plek bij Positief Gezond Leven.

Positief Gezond Leven

Je veerkracht behouden bij de gezondheids-uitdagingen die op je pad komen? Dat is nog niet zo makkelijk. Je kunt bij Positief Gezond Leven de ondersteuning krijgen om weer een stapje vooruit te komen. Binnen de voorgaande praktijk ‘Ergotherapie Doen Velsen’ zijn specialismen ontwikkeld op het gebied van:

 • Veerkracht met Positieve Gezondheid
 • Coaching eigen regie en samenredzaamheid
 • Langdurige pijn en vermoeidheid
 • Neuralgische Amyotrofie (NA)
 • Occupational Balance en energiemanagement

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen?

Zet hier een stap naar Positief Gezond Leven!

Versterking door samenwerking

Positief Gezond Leven versterkt haar ervaring vanuit ergotherapie en Positieve Gezondheid door samenwerkingen aan te gaan met collega-ergotherapeuten, andere disciplines in de wijk, in de regio en binnen landelijke projecten. Sinds begin 2023 is er het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA), waarbinnen landelijk wordt gestreefd naar een gezonde generatie in 2040. Door een partner te zijn binnen preventieprojecten, gezondheidsbevordering en in behandel- en revalidatietrajecten, wil Positief Gezond Leven een bijdrage leveren aan meer grip op de eigen gezondheid voor iedereen. Het doel in de samenwerking met jou is altijd het vergroten van je veerkracht en ervaren van eigen regie!

Deze mensen gingen je voor

Waar kun je je voor aanmelden?

 • Behandel- en revalidatietraject in de regio Amstelveen, Amsterdam en Utrecht gericht op energiemanagement bij langdurige pijn en vermoeidheid, specialisatie Neuralgische Amyotrofie (NA) en gewrichtsbescherming.
  Samenwerking met Schoudercentrum IBC Amstelland, Ergotherapie Doen

 • Valpreventie in de regio Velsen, Midden- en Zuid-Kennemerland.
  Samenwerking met ergotherapie, diëtetiek, fysiotherapie (vanuit landelijk project)

 • Voorinschrijving workshop Veerkracht met Positieve Gezondheid in de regio Velsen.
  Tweede kwartaal 2024, samenwerking met lokale (para)medici

Het Institute for Positive Health waar trainer Elisa Strating bij aangesloten is, heeft sinds 2022 de krachten gebundeld met Alles is Gezondheid. Lees op hun website over de vele initiatieven die er zijn voor een vitaler Nederland.

Positief Gezond Leven - leren foto 3