Aan de slag met Positieve Gezondheid?

Positief Gezond Leren is je gids.

Positief Gezond Leren

Wanneer jij of jouw organisatie kiest voor een training, workshop of incompany bij Positief Gezond Leven, kies je voor maatwerk. Passend bij jouw behoefte, wordt een aanbod samengesteld vanuit de essentie van Positieve Gezondheid. Het Institute for Positive Health (iPH), zegt hierover:

“Voor het werken met Positieve Gezondheid bestaat geen blauwdruk, omdat juist het anders nadenken en praten over gezondheid centraal staat. Deze vaardigheid ontwikkel je aan de hand van eigen ervaringen. De trainingen bestaan uit een slimme mix van praktijkervaring en oefeningen, zelfreflectie en intervisie”

Samen naar de mogelijkheden kijken?

Ik krijg graag bericht van je.

Hoe wil jij kennismaken?

Lezing - Inspiratie - 1 tot 2 uur
Kennismaking met Positieve Gezondheid, het ontstaan van het gedachtegoed, wat je ermee kunt en hoe het de gezondheidszorg in Nederland kan veranderen.

Workshop - Praktisch - 2 uur
Je gaat zelf aan de slag met Positieve Gezondheid. Je krijgt tips en handvatten om het andere gesprek te voeren, waarbij je gebruik maakt van het spinnenweb.

Training - Practice what you preach - 15 uur
Met 4 bijeenkomsten van 2,5 uur, ondersteund door een e-learning (5 uur), ga je van concept naar een nieuwe werkwijze tot andere houding/mindset (iPH gecertificeerd). 

Deze mensen gingen je voor

Je kiest voor kwaliteit

Positief Gezond Leven / Elisa Strating houdt kennis en kunde up to date, door het volgen van relevante nascholing en intervisies bij het iPH. Als iPH-erkend trainer houdt zij zich aan de kwaliteitscode, omschreven in het kwaliteitsregister van het iPH. Zo levert zij een bijdrage aan het borgen van de kwaliteit van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid.

Én, voor jou niet onbelangrijk, zo weet jij dat je voor kwaliteit kiest!